Document Navigator 4.10 Konica Webclient not start

  • 224 Views
  • Last Post 21 March 2019
  • Topic Is Solved
Buchberger posted this 20 March 2019

Hello,
I have a problem with the web client on a bizhub C258. The web client can be started and you can see the workflows, however, if the user presses Start, the button goes from blue to orange and directly back and does not start the scan. With the native client you can start the workflow.
Does anyone have an idea?

Order By: Standard | Newest | Votes
luca.scarpati posted this 21 March 2019

Hi,

 

we have no known information on this issue.

For cases like yours we invite you to send us logs (maybe in the Debug mode) to our support (support@scanshare.com) because it is not suggested to share them with everyone, they could contain private information.

 

Thanks and have a nice day smile!

 

Best regards,

Luca

Buchberger posted this 21 March 2019

Hello Luca,

We have found the error. During the automatic update he loads the KB000038 patch but can not install it. After carrying out the
documentnavigator_4.10_kb000038_x64 the webclient is running again.
The customer did not get any info in the dashboard about the new patch.

Thank you

  • Liked by
  • luca.scarpati
luca.scarpati posted this 21 March 2019

Hi,

 

oh wow ok, perhaps the user had not read the note: 

the patch installer cannot detect the platform automatically. Please navigate to the application root installation and double click on the KB000038.exe patch for your platform, x86 or x64. In case the wrong platform is installed and the application brakes it is simply necessary to run the correct one over on top to fix automatically the complete installation.

 

More than welcome as always!

 

Best regards,

Luca

Close